Бруківка, тротуарна плитка, бордюри, водовідведення

Привабливий зовнішній вигляд дачної ділянки або приватного сектора багато в чому залежить від деталей: зелених насаджень, декоративних елементів і плитки, якою вимощені доріжки. Сучасна вулична плитка вражає розмаїттям кольорів, фактур і візерунків. Під час підбору враховуйте товщину виробів та площу поверхонь. Від цих показників залежить вартість вуличної плитки.

Плитка для двору: переваги перед іншими покриттями

Тротуарна плитка, в порівнянні з асфальтом або покриттям з піщанику, відрізняється рядом переваг:

  1. Відсутність калюж. Якщо використовувати під час укладання відповідний дренаж (гранвідсів, пісок, щебінь), то після дощу або мокрого снігу калюж не буде, так як вся волога зійде через стики плитки.
  2. Палітра кольорів. Вулична плитка випускається в різних відтінках, які можна комбінувати між собою. До бюджетного варіанту відносять вироби сірого кольору, відповідно, ціна на них - низька. А ось вишнева, червона, жовта плитка буде коштувати трохи дорожче.
  3. Ефект мозаїки. Комбінуючи різні кольори можна створювати у дворі оригінальний орнамент.
  4. Довговічність. Термін служби вуличної плитки становить 15 років і більше. Протягом всього періоду експлуатації покриття зберігає свої властивості.
  5. Практичність. Тротуарна плитка легко демонтується для прокладки комунікацій або ремонту доріжок та майданчиків.

Вулична морозостійка плитка витримує перепади температур, зберігаючи свою цілісність, не виділяючи токсичних речовин.

Вулична плитка: розміри

Від розміру плитки, а саме від її товщини, залежить технологія укладання виробів і специфіка експлуатації.

  • Плитка 40 мм. Використовується для облаштування прибудинкової території, тротуарів, велодоріжок. У приватному секторі застосовується для облаштування майданчиків зон відпочинку або стоянок для автомобілів.
  • Плитка 60 мм. Витримує навантаження, які створюють транспортні засоби до 3,5 тонн. Застосовується для облаштування майданчиків під стоянку, заїзду в гараж для легкових автомобілів.

Випускається плитка товщиною не більше 80 мм. Подібні вироби використовуються для облаштування доріг і стоянок з високою пропускною спроможністю великогабаритної техніки.

Де купити вуличну плитку в Україні

Інтернет-магазин будматеріалів 1NL пропонує широкий асортимент вуличної плитки різних відтінків і розмірів. У нас можна купити вуличну плитку зі складу компанії в Києві або фурними нормами безпосередньо з заводу-виробника. Різниця буде в ціні і в умовах доставки. По Києву і області доставляємо власним автотранспортом. А для вивезення з заводу буде потрібен особистий транспорт або його оренда. За бажанням клієнтів організовуємо доставку сервісом "Нова Пошта".

 

Замовляйте на 1NL! Допоможемо вибрати якісний матеріал і заощадити кошти.

Показати більше
Відобразити як Сітка Список

Позиції 1-30 з 172

Сторінка
на сторінку
Сортувати у порядку збільшення
Відобразити як Сітка Список

Позиції 1-30 з 172

Сторінка
на сторінку
Сортувати у порядку збільшення